Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Όργιο σπατάλης στον Δήμο Χαλανδρίου - Δικαίωση του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Στάθη Ανδρεόπουλου

 
Ύστερα από ένα περίπου χρόνο έρχεται η δικαίωση για την καταγγελία που κατέθεσε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Στάθης Ανδρεόπουλος στον Γενικό Επιθεωρητή Δημοσίας Διοίκησης, σχετικά με την διενέργεια έργου για την αποκομιδή απορριμμάτων στον καταυλισμό των Ρομά στον οικείο δήμο.
Το  φοβερό σκάνδαλο ήρθε στο φώς από την έρευνα του Σώματος Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης στον Δήμο Χαλανδρίου με το ΣΔΟΕ να εστιάζει στα κονδύλια για τον καθαρισμό περιοχής, περίπου 1.000.000 ευρώ.

Όπως αποκαλύπτεται, στελέχη του δήμου φαίνεται να προχώρησαν σε παράτυπες συμφωνίες με εταιρείες μίσθωσης οχημάτων, μέσα από τις οποίες ένα μεγάλο μέρος των χρημάτων που προορίζονταν για τη βελτίωση χώρων που διέμεναν Ρομά, εξαφανίστηκαν και δε χρησιμοποιήθηκαν ποτέ.
Ο Δήμος ανακαλεί το ένταλμα πληρωμής για την αποκομιδή σκουπιδιών στον καταυλισμό των τσιγγάνων, γεννώντας έτσι ερωτήματα  για το που πήγαν τα 335.000 ευρώ, αφού δε χρησιμοποιήθηκαν για το έργο. Ο επιβλέπων μηχανικός βεβαίωνε ανύπαρκτα συνεργεία και εργασίες όπως αναφέρεται και στο επίσημο έγγραφο.

Ευθύνες βέβαια φαίνεται να έχουν όλοι αυτοί που μετείχαν  στα τότε δημοτικά συμβούλια και τις δημαρχιακές επιτροπές και ενέκριναν το τεράστιο ποσό για την αποκομιδή σκουπιδιών. Ακολουθεί το επίσημο έγγραφο, όπως δημοσιεύτηκε στο zoogla.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου